Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Καλημέρα ΕΡΤ! Ξυπνήσαμε, ξυπνήσαμε;


Πέντε μήνες μετά τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (στις 30 Απριλίου), η ΕΡΤ γνωστοποίησε ότι θα προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Η κρατική τηλεόραση διεκδικεί αποζημιώσεις για...
 δύο κατεστραμμένες κάμερες, όπως είχε κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της λίγες μέρες μετά τον τελικό.
Η ανακοίνωση που είχε εκδόσει η ΕΡΤ ΑΕ στις 2 Μαΐου (και όχι σήμερα όπως αναφέρουν ιστοσελίδες φιλικά προσκείμενες στην ΑΕΚ) ανέφερε μεταξύ άλλων: "Τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο εξέθεσαν σε κίνδυνο και τους εργαζόμενους (δημοσιογράφους και τεχνικούς) της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που κάλυπταν τον αγώνα, ενώ καταστράφηκε τεχνικός εξοπλισμός των τηλεοπτικών συνεργείων. Η ΕΡΤ δηλώνει ότι θα διεκδικήσει δικαστικώς από κάθε υπεύθυνο αποζημιώσεις για τις προκληθείσες ζημιές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.