Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μαντέψτε ποιούς θα πρωτοσυναντήσει ο Γ.Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη

 Ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να φθάσει στην αμερικανική μεγαλούπολη το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και την επομένη θα ξεκινήσει το πρόγραμμα των επαφών του με τον γενικό γραμματέα του διεθνούς οργανισμού, Μπαν Κι-μουν. Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με...


στελέχη σημαντικών εβραιοαμερικανικών οργανώσεων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, με τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια, με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής και άλλων περιοχών.Ο Γ.Παπανδρέου θα συναντηθεί και με άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων , στο περιθώριο των εργασιών της 66ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών,για την οποία θα βρεθεί και στην Αμερική.Βλέπεται όμως πως έχουν κανονιστεί οι συνντήσεις του;Η πρώτη εθιμοτυπική με τον γ.γρ. του ΟΗΕ και αμέσως μετά, πριν από όλους τους άλλους με εβραιοαμερικανούς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.