Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Εθνικό πένθος... για τη Λιθουανία!


Άλλοι έκλαιγαν κι άλλοι έτρεχαν μακριά από τον εφιάλτη. Ένας εφιάλτης που έγινε πραγματικότητα. Κανείς στην Λιθουανία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη...




Τα Σκόπια, η μεγαλύτερη έκπληξη του Eurobasket έκαναν κηδεία και στην Λιθουανία, πετώντας τους, μάλιστα, εκτός διοργάνωσης!


"Είναι δύσκολο να βρω λόγια. Δώσαμε στους αντιπάλους μας αρκετή αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους. Μη με παρεξηγήσετε, τα Σκόπια έπαιξαν πολύ καλά και σοφά", σχολίασε ο προπονητής της Λιθουανίας, Κεστούτις Κεμζούρα, που συνέχισε:

"Στην τελευταία επίθεση είχαμε καλές πιθανότητες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, πρόκειται για τεράστια απογοήτευση. Αλλά η διοργάνωση δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να παλέψουμε μέχρι τέλους. Το παιχνίδι με τη Σλοβενία (σ.σ. θέσεις 5-8) είναι πολύ σημαντικό".

Από την άλλη ο πλευρά του ο Μάριν Ντοκουζόφσκι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Άλλωστε αυτό που πέτυχε η ομάδα του ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία των Σκοπίων σε εθνικό επίπεδο: "Αποδείξαμε πως δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Ήταν ένα πραγματικό μεγάλο ματς κι εμείς δεν είχαμε άγχος. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε καλύτερα". 

Οι Λιθουανοί έμειναν εκτός μεταλλείων από μία ομάδα που ήρθε από το πουθενά και που αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.