Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Τι περιμένουμε να γίνει σήμερα;



- 10.30 Συνάντηση του επικεφαλής της ομάδας Δράσης της ΕΕ για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ με την αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

- 12.00 Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου....



Μεταξύ των θεμάτων συζήτησης περιλαμβάνονται το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων, οι συγχωνεύσεις οργανισμών, η επιλογή αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Αρείου Πάγου η νέα δομή της δημόσιας τηλεόρασης και η ενσωμάτωση κοινοτικών οδηγιών.

- 12.30 Συνέντευξη Τύπου της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη, στο «Ν. Γερμανός» και συνάντηση, στις 17.00, με τις διοικήσεις των εταιρειών Helexpo και ΔΕΘ στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

- 15.00 Συνάντηση της ηγεσίας των Οικολόγων Πράσινων με τις διοικήσεις των εταιρειών Helexpo και ΔΕΘ ενώ στις 17.00 θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στο «Ν. Γερμανός», στο πλαίσιο της επίσκεψης της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

- 19.00 Συνάντηση του προέδρου του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με τις διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

- Κινητοποιήσεις, αποχές, κλεισίματα δρόμων και συλλαλητήρια από μαθητές, ανά γειτονιά και δήμο της Αθήνας, όπως γνωστοποιούν με ανακοίνωση τους.

- Ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το ζήτημα της πρόσβασης τρίτων στην παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη.

Παράλληλα, προωθείται το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων στις ενεργειακές ΔΕΚΟ που περιλαμβάνει ΔΕΠΑ ΔΕΣΦΑ και ΛΑΡΚΟ για το 2011 και ΕΛΠΕ, ΔΕΗ  το 2012 καθώς και το σχέδιο για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας το οποίο σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στοχεύει σε επενδύσεις ύψους 20 δισ. ευρώ και δημιουργία 60.000 νέων θέσεων εργασίας.

- Μετάβαση του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στη Λιβύη, σύμφωνα με γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εάν η επίσκεψη αυτή πραγματοποιηθεί, θα είναι η πρώτη ξένου ηγέτη στη χώρα μετά την απομάκρυνση από την εξουσία του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι.

- Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ, όπου και αναμένεται να αποφασιστούν οι τελικές αποφάσεις για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

- Εκποίηση 1.042 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Euromedica, με τιμή εκκίνησης, η οποία δεν θα έχει απόκλιση ποσοστού μεγαλύτερου του ένα τοις εκατό (1,%), της τιμής εκκίνησης που θα έχει η μετοχή κατά την ημερομηνία διενέργειας της εκποίησης.

- Χωρίς προβλήματα οι αεροπορικές πτήσεις, καθώς η στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κρίθηκε παράνομη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

- Συνεδρίαση της επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων της Football και της Football League 2 ενώ αναμένεται να κριθεί και το μέλλον της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου.

- Διακοπή της κυκλοφορίας από το 172ο χλμ, στον κόμβο Ανατολικού Αιγίου, της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πάτρα προς Αθήνα, από τις 22.00 έως 6.30 της επόμενης μέρας, λόγω εργασιών.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων προς την παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών έως τον κόμβο Καλαβρύτων, όπου θα εισέρχονται πάλι στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, με κατεύθυνση την Αθήνα.

- Αναμέτρηση της Εθνικής πόλο Νέων Γυναικών με την ομάδα της Αυστραλίας, στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Τεργέστη.

- 18.00 Αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με τη Γαλλία, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

- 20.00 Ημερίδα για τη Δωρεά Οργάνων, στο πλαίσιο του επετειακού 40ού Φεστιβάλ Βιβλίου, στους υπαίθριους χώρους του Ζαππείου.

- 21.30 Συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και το Vassiliko στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά.

πηγή:naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.