Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα




Μπορεί να είναι αρχές Σεπτέμβρη, όμως οι δυνάμεις πυρόσβεσης μάχονται σε ολόκληρη τη χώρα να θέσουν τα πύρινα μέτωπα υπό έλεγχο...




Πριν λίγο ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αδριανή στο Παρανέστι Δράμας.Στο σημείο επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 3 αεροσκάφη.

Φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λιαγκέικα Αγρινίου στην Αιτ/νία, όπου βρίσκονται 11 πυροσβέστες,6 οχήματα,18 άτομα πεζοπόρο 1 αεροσκάφος.

Πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή Νάρκισσος στην Πάργα Πρεβέζης. 12 πυροσβέστες,5 οχήματα,1 ομάδα πεζοπόρο και 2 αεροσκάφη έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες.

Ωστόσο, υπό έλεγχο είναι τα μέτωπα των πυρκαγιών που ξέσπασαν νωρίτερα στον Κάλαμο Αττικής, στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο Κρήτης, και στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Τριάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.