Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά την δολοφονία Ρουσάκη οι απειλές για αντίποινα συνεχίστηκαν στο facebook!


Πριν καλά - καλά "στεγνώσει" το αίμα του Γιάννη Ρουσάκη που χύθηκε άδικα στο Παλιό Γεφυράκι στην παραλιακή του Ηρακλείου, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο πόλεμος μεταξύ των συμμοριών "οπαδών" μεταφέρεται στον κυβερνοχώρο.

Κάποιοι, φαίνεται πως, όχι μόνο μυαλό δεν έβαλαν, αλλά τραβάνε το σχοινί, προκαλώντας νέα ένταση. Στη σελίδα που δημιούργησαν κάποιοι στο Facebook για τον αδικοχαμένο Γιάννη, μεταξύ των συλληπητήριων μηνυμάτων και των "αντίο" που αφήνουν στον "τοίχο" φίλοι, αλλά και άνθρωποι που δε γνώριζαν καν τον 21χρονο, δε λείπουν και εμπρηστικά μηνύματα που προαναγγέλουν...
 εκδίκηση, ακόμη και επιδιώκουν ... να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!



Ένα ηλεκτρονικό "debate" έχει στηθεί, από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ρουσάκη, ο οποίος σε λίγες μέρες θα γιόρταζε τα γενέθλιά του και θα αποχαιρετούσε τους φίλους του, καθώς θα κατατασσόταν στο στρατό. Ποιος έφταιξε, γιατί συνέβη το κακό, σε ποια ...θύρα να πάει τώρα η χαροκαμένη μάνα του Γιάννη για να βρεί παρηγοριά;

Άνθρωποι που τον γνώριζαν, φίλοι του, αλλά και άλλοι που δε γνώριζαν τον άτυχο 21χρονο αλλά έχουν σοκαριστεί από το αποτρόπαιο συμβάν αφήνουν ένα μήνυμα στη σελίδα, εκφράζοντας την επιθυμία να μη συμβεί ξανά τέτοια τραγωδία. Στον αντίποδα, όμως, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δείχνουν να μην τους άγγιξε καθόλου ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου στο πλαίσιο μιας οπαδικής συμπλοκής. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα τα σχόλια είναι εκατοντάδες και ... προκαλούν, κάνοντας λόγο ακόμη και για εκδίκηση!






Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.