Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κατηγορούμενος για αντιποίηση αρχής ο Δήμαρχος Σφακίων!


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο Δήμαρχος Σφακίων Παύλος Πολλάκης, ο οποίος είχε κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα, στο πλαίσιο προανάκρισης για τα όσα συνέβησαν στα νότια παράλια του Νομού Χανίων, με αφορμή τον παροπλισμό των δύο πλοίων της ΑΝΕΝΔΥΚ που εκτελούν τακτικά δρομολόγια στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος αντιμετωπίζει την κατηγορία της αντιποίησης αρχής, ενώ μία ημέρα πριν συνελήφθη...
 με εντολή εισαγγελέα, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίας Ρουμέλης, Μαθιός Σταυρουδάκης. Να σημειωθεί ότι στο λιμεναρχείο της Παλαιόχωρας παρουσιάστηκε και ο καπετάνιος του «Σαμαριά».

Τι λέει ο Δήμαρχος

Ως «σαπίλα» χαρακτήρισε ο Πάυλος Πολάκης τα όσα συμβαίνουν στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, μετά την καταγγελία της σύμβασης με τον ρωσικό νηογνώμονα από το Υπουργείο ανάπτυξης ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας, καθώς αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν 46 συνολικά πλαστά πιστοποιητικά ναυσιπλοΐας από τον συγκεκριμένο νηογνώμονα.

Το αποτέλεσμα ήταν να δέσουν τα πλοία «Σαμαριά» και «Δασκαλογιάννης» και να μείνουν για ώρες μέσα στο φαράγγι και στην Αγία Ρουμέλη 650 περίπου επισκέπτες.

100 περίπου από αυτούς επέλεξαν να περάσουν ξανά το φαράγγι στην αντίστροφη διαδρομή του .

Πηγή : neatv.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.