Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Χάκερς χτύπησαν όλα τα sites του Γιαννακόπουλου


To newsbomb, όπως επίσης και όλα τα υπόλοιπα sites του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έπεσαν στο στόχαστρο της GHS. Της Greek Hacking Scene. Ναι, πρόκειται για τα ίδια άτομα, που σας είπαμε νωρίτερα, τα οποία χτύπησαν και το site της Σχολής του Σταμάτη Μαλέλη (Δείτε το ΕΔΩ). Στην περίπτωση των μέσων που ελέγχει ο Γιαννακόπουλος, όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, αφού τα μέλη της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής αφήνουν σαφή μηνύματα για εκβιασμούς που προφανώς γίνονται από κάποιον ή κάποιους από τον όμιλο Γιαννακόπουλου στο όνομά τους! Δείτε και το Screen Shot....





Στο μήνυμα τους προς το SecNews αναφέρουν:
«Ηχηρό μήνυμα στέλνουν τα μέλη της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής προς όλους τους ψευτοχάκερς οι οποίοι χρησιμοποιούν τα παρατσούκλια τους για να αποκτήσουν φήμη. Με πρωτοστάτες
τους DeLiRiUm, Nikpa και DenSouLewGHS η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή ενημερώνει όλους τους θρασείς που διαπράττουν πλαστοπροσωπία ενάντια στα μέλη της πως η οργή τους αυξάνετε και πως θα τιμωρηθούν σκληρά για τις ενέργειες τους. Παράλληλα το μυστήριο με την ταυτότητα του «Bali» συνεχίζεται…»






Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη επίθεση δεν περιείχε κάποιο πολιτικό μήνυμα όπως συχνά-πυκνά στο παρελθόν έχουν αναρτήσει μέλη της συγκεκριμένης σκηνής, αλλά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του πολέμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων hackers εδώ και καιρό.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η ιστοσελίδα theplayer.gr που έπεσε θύμα των hackers με ανάρτηση μηνύματός τους, αποτελεί ιστοσελίδα με υψηλή επισκεψιμότητα (το Alexa αν και δεν αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πηγή την κατατάσσει στην θέση 252 ανάμεσα στις ελληνικές ιστοσελίδας).  Οι hackers δεν φαίνεται να επιδίωξαν συνολική αλλοίωση του ιστοχώρου ούτε να προχώρησαν σε διαγραφή αρχείων, μιας και όπως διαπιστώσαμε η ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά.

πηγή: secnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.