Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

"Πέταξε" από το αεροδρόμιο με 1 εκατ. ευρώ!


Απίστευτη ληστεία στο υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ο δράστης έφυγε σαν κύριος με περίπου 1 εκατ. ευρώ σε τρεις σάκους...




Οδράστης μπήκε στο υποκατάστημα προσποιούμενος τον εργάτη και αφού έβαλε τα χρήματα που άρπαξε σε τρεις σχολικές τσάντες, "πέταξε" από το αεροδρόμιο προς άγνωστο προορισμό.

Ο τρόπος δε με τον οποίο οργάνωσε και εκτέλεσε την αρπαγή των χρημάτων θα συζητείται για καιρό, αφού αδιαφόρησε για όλα τα μέτρα ασφαλείας και πέτυχε μία κινηματογραφική ληστεία, σε έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους.

Ο ληστής, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τηλεφωνήσει την προηγούμενη Παρασκευή στο υποκατάστημα και προσποιούμενος τον υπεύθυνο της εταιρίας επισκευών "Έργο", είχε πει στους υπαλλήλους ότι θα πήγαιναν δύο τεχνικοί, τους οποίους είχαν ζητήσει από τα κεντρικά της τράπεζας, προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες που είχαν αναλάβει.
Μάλιστα ανέφερε τα ονόματα των υπαλλήλων και το χρώμα της φόρμας εργασίας που θα φορούσαν.Έτσι ξεγέλασε τους υπαλλήλους και πέτυχε να αρπάξει ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 4.40 το απόγευμα, την ώρα που μέσα στο υποκατάστημα βρίσκονταν δύο γυναίκες υπάλληλοι και ένας άντρας.

Ο δράστης, όπως είπαν, εμφανίστηκε με φόρμα εργασίας με το λογότυπο της ..."εταιρίας" που είχε αναλάβει να κάνει τις εργασίες στον χώρο της τράπεζας και έτσι δεν τους προκάλεσε υποψίες.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς, είπε και ένα όνομα και όταν είδαν ότι είναι ίδιο με αυτό που τους είχε πει ο "υπεύθυνος" της εταιρίας επισκευών, του άνοιξαν.

Μόλις ο ..."εργάτης" μπήκε μέσα, τα πράγματα ήταν πλέον πολύ εύκολα για τη ληστεία.

Άρχισε το ...έργο του και αφού έβγαλε από την εργαλειοθήκη που κρατούσε ένα πιστόλι απείλησε τους υπαλλήλους και τους ανάγκασε να του δώσουν τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου. Εν συνεχεία τους έδεσε και τους κλείδωσε σε ένα γραφείο. Μετά έβαλε τα χρήματα σε τρεις σχολικές τσάντες και ...αναχώρησε για την πιάτσα των ταξί.
Αμέσως μετά μπήκε σε ένα από τα ταξί που υπήρχαν στην πιάτσα του αεροδρομίου και έφυγε.

Οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση της υπόθεση έχουν αρχίσει από τους οδηγούς ταξί που βρίσκονταν την ώρα της ληστείας στο αεροδρόμιο, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του ληστή.
Επίσης,στοιχεία προσπαθούν να βρουν κάτι σχετικά με τον δράστη και από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.