Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Περίεργη υπόθεση λαθρεμπορίας. Ανακρίνεται Σπετσιώτης επιχειρηματίας


Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής, τα αίτια της χθεσινής βύθισης του φορτηγού πλοίου " MORELIA" με σημαία Κομόρες, στην έξοδο του Αργολικού Κόλπου, κοντά στις Σπέτσες, το οποίο μετέφερε περίπου 800 κούτες με λαθραία τσιγάρα....




Το πλοίο είχε ξεκινήσει με το παράνομο φορτίο από την περιοχή της Αμμοχώστου, στα κατεχόμενα της Κύπρου, με προορισμό το Μαυροβούνιο.

Όταν εντοπίστηκε και καταδιώχθηκε από δυνάμεις του λιμενικού σώματος σε θαλάσσια περιοχή νότια των Σπετσών, εξέπεμψε σήμα κινδύνου και το πλήρωμά του, έξι Ουκρανοί και ένας Γεωργιανός, ανέφεραν έντονη εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο.

Το πλοίο παρ' όλες τις προσπάθειες διάσωσης βυθίστηκε, ενώ το πλήρωμα παραλήφθηκε από σκάφος του λιμενικού και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά περίεργη μια και έχει ήδη συλληφθεί γνωστός επιχειρηματίας των Σπετσών ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Επίσης φήμες θέλουν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίες να είναι εδώ και πολύ καιρό αντικείμενο παρακολούθησης μιά και φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση διακίνισης λαθρομεταναστών. Το όνομα του συγκεκριμένου επιχειρηματία είναι γνωστό στο onair24 όμως για λόγους δεοντολογίας δεν το αναφέρουμε. Σύμφωνα με τοις αρχές η υ[πόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης ενώ ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

πηγή: onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.