Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ενοίκιο - χρυσάφι για το υπουργείο Οικονομικών

Να που πάνε τα λεφτά μας. Να γιατί οι δημόσιες δαπάνες βρίσκονται στα ύψη. Διαβάστε το ασύλληπτο ποσό που πληρώνουμε οι Έλληνες καθημερινά για το ενοίκιο του υπουργείου οικονομικών, τη στιγμή που υπάρχουν Ολυμπιακά Ακίνητα και όχι μόνο, που σαπίζουν...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αδέσμευτου Τύπου, το ενοίκιο που πληρώνει το υπουργείο Οικονομικών αγγίζει το ποσό των 3.115 ευρώ την ημέρα, δηλαδή το μήνα 93.450 ευρώ!
Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη δικαιοδοσία του ελληνικού δημοσίου, περίπου 70.000 κτίρια σε όλη την Ελλάδα τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα!!! 
Προσοχή, δε λέμε να τα πουλήσουμε, ας τα νοικιάσουμε ή τουλάχιστον για αρχή, ας μεταστεγαστούν σε αυτά ΟΛΑ τα υπουργεία, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κτίρια ιδιωτών, πληρώνοντας εξωφρενικά ενοίκια!


Α, και κάτι τελευταίο... Η τιμή των 93.450 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του planet-greece είναι κουτσουρεμένη κατά 40.000 ευρώ λόγω κρίσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.