Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αυτό δεν το ζήσαμε ούτε στην κατοχή

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: "Καταργείται η ελληνική σημαία από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας & Φωτοτυπίας, οι μαθητές θα πρέπει να κρατούν τη Γερμανική σημαία, μιας και η χώρα δεν ανήκει στους Έλληνες, αλλά στους Γερμανούς. Η Άγκελα Μέρκελ θα είναι παρούσα στη Θεσσαλονίκη, στη θέση της Καγκελαρίου του Γερμανοελληνικού ομόσπονδου κρατιδίου, ενώ στη θέση των ελληνικών αρμάτων μάχης θα παρελάσουν τα γερμανικά πάντσερ, την ίδια ώρα που τα στούκας και τα μέσερμιτ θα σχίζουν τον γερμανομακεδονικό ουρανό. Πάντως η Καγκελάριος παραδέχθηκε ότι ο Χίτλερ ήταν πολύ μαλάκας που προσπάθησε να σπάσει τον Ελληνικό τσαμπουκά με στρατιές και πολυβόλα, ενώ θα μπορούσε να είχε ιδρύσει την Ντόϊτσε Μπανγκ και να αγόραζε όλους τους έλληνες μέσα σε 3-4 χρόνια. Μετά από αυτά, ακόμη και οι Βρετανοί αναθεώρησαν την ρήση του Τσόρτσιλ και δήλωσαν ότι "Οι έλληνες μπορεί να πολεμούν σαν ήρωες, αλλά δανείζονται σαν μαλάκες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.