Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Άλλη μια εβδομάδα με σκουπίδια στους δρόμους


Για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα, ως τις 19 Οκτωβρίου, θα παραμείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας και των άλλων πόλεων, αφού παρά την εισαγγελική παρέμβαση, αλλά και την επιδείνωση της κατάστασης από τη συσσώρευση απορριμμάτων την τελευταία εβδομάδα, οι εργαζόμενοι...



στους ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Μάλιστα, έπειτα από απόφαση της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής στον ΧΥΤΑ Φυλής, ενισχύεται η περιφρούρηση των ΧΥΤΑ όλης της χώρας από τους εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας των δήμων, έτσι ώστε να αποτραπεί κάθε προσπάθεια αποκομιδής των σκουπιδιών.

Επίσης, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να επεκτείνουν τις κινητοποιήσεις τους με την κατάληψη, όχι μόνο των δημοτικών γκαράζ και Δημαρχείων, αλλά και νευραλγικών υπηρεσιών των δήμων, όπως πολεοδομιών, ληξιαρχείων, αλλά και ΚΕΠ.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν έως τις 19 Οκτωβρίου, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Εξάλλου, το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, σε συνεννόηση με 23 δευτεροβάθμιες υπηρεσίες του Δημοσίου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στο Πανδημοσιοϋπαλληλικό Συλλαλητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.