Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Επειδή είμαστε Ελλάδα

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτα...Αφού τον καθαίρεσαν από διευθυντή τώρα του ζητούν να επιστρέψει...

Τη συνέχιση, ουσιαστικά, του κλινικού έργου του στην Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου από την οποία αποπέμφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ζητά με χθεσινό εξαιρετικά επείγον έγγραφό του από τον επίκουρο καθηγητή Μαιευτικής - Γυναικολογίας Αντώνη Μακρυγιαννάκη, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου και πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Ανδρέας Μαργιωρής.
Ο κ. Μαργιωρής τονίζει ότι ο γιατρός είναι υπεύθυνος για τους ασθενείς του και καμιά θεραπεία (παρεμβατική ή όχι) δεν μπορεί να γίνει από άλλους γυναικολόγους παρά μόνο αν το επιθυμούν οι ίδιοι οι ασθενείς.
Το έγγραφο αυτό έχει διαφορετική λογική από το έγγραφο με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου που υπογράφει ο διοικητής του νο- σοκομείου σύμφωνα με τον οποίο ο κ. Μακρυγιαννάκης καλείται να συνεχίσει να παρακολουθεί μόνο τις γυναίκες που έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Μετά την απομάκρυνση Μακρυγιαννάκη, με απόφαση της Διοίκησης του νοσοκομείου, (μετά το έγγραφο του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο ο γιατρός συνεργαζόταν παράνομα με ιδιωτική κλινική, εκτός ΠΑΓΝΗ και πάνω από 900 ασθενείς, έμμεσα ή άμεσα φέρονται να κατέθεταν χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό του) μεγάλος αριθμός γυναικών που παρακολουθούνται στο τμήμα του, αγωνιούν για το μέλλον τής θεραπείας τους αφού δεν γνωρίζουν αν τελικά θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται από τον επικ. καθηγητή και στέλνουν δεκάδες επιστολές συμπαράστασης...
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.