Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες κρατάνε το λόγο τους! (εκτός αν είναι πολιτικοί)


Είναι ο 47χρονος σταρ αναξιόπιστος και δεν κράτησε τον λόγο του; Άκουσον άκουσον.
Και ενώ ο απόηχος που άφησαν πίσω του οι δηλώσεις του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) περί του πόσο προσποιούνταν κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δεν έχει ηρεμήσει ακόμη, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Δεν κατάλαβε πως του "ξέφυγαν" αυτά τα λόγια του Μπραντ, ο οποίος...
 δηλώνει απαρηγόρητος που στεναχώρησε την Τζένιφερ.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", μέχρι και τα κλάματα έβαλε ο Μπραντ στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει τη σχέση του με την πρώην. Εκείνη όμως… ανένδοτη!

Πηγές του περιοδικού "Grazia" εξηγούν γιατί δημιουργήθηκε εξαρχής αυτός ο πανικός καθώς και γιατί η Τζεν είναι "εξαφανισμένη".

"Από τη στιγμή που χώρισαν, ο Μπραντ και η Τζένιφερ έκαναν μια συμφωνία να μη μιλήσουν ποτέ ποτέ για τον γάμο τους. Όταν λοιπόν αυτό συνέβη δεν μπόρεσε να το πιστέψει ούτε εκείνη, αλλά ούτε και εκείνος, τι είχε πει το στόμα του", μεταφέρουν οι πηγές.

Ο Πιτ, φαίνεται ότι μετάνιωσε πολύ γρήγορα και προσπάθησε με πολλούς τρόπους να επανορθώσει αλλά το αυτί της Άνιστον δεν λέει να… ιδρώσει.

Μέχρι που έφτασε και στην έσχατη προσπάθεια, καλώντας την στο τηλέφωνο.

"Ο Μπραντ τηλεφωνούσε επανειλημμένα στην Τζεν αλλά εκείνη δεν το σήκωνε. Κάποια στιγμή, απάντησε και τελικά με την κουβέντα ηρέμησε. Εκείνος της ζήτησε συγνώμη και της είπε πόσο λυπόταν που όλη αυτή η ιστορία προέκυψε τώρα που αρρώστησε και η μητέρα της. Μέχρι και τα κλάματα έβαλε, πράγμα που πραγματικά σόκαρε την Τζεν", συνεχίζουν οι πηγές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Άνιστον είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της, αλλά τελικά δέχτηκε τη συγνώμη του, μένοντας, όμως πάντα στη θέση της και μη μιλώντας για το ζήτημα η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.