Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΥΒΕΛΗΣ:"Αναγκαστικά θα πάμε σε εκλογές"

«Οι εκλογές θα προκύψουν αναγκαστικά, ως στοιχείο διεξόδου από την κρίση», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβελης...



Ο κ. Κουβέλης προειδοποίησε ότι «αν δεν γίνει αυτό, η κοινωνία θα αποκτήσει τις δίκες της αντιδράσεις και ίσως δούμε συγκρούσεις και κοινωνικό αυτοματισμό, ανάμεσα σε πολίτες με διαφορετικά αιτήματα και βάρη στην κατάσταση που βιώνουν».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «παρακολουθεί τις εξελίξεις, δεν διεκδικεί εκείνο που αντιστοιχεί στον τόπο, σέρνεται πίσω από τις επιταγές της τρόικας, χωρίς να αναζητά το ισοδύναμο των μέτρων».
Παράλληλα, χαρακτήρισε «καταστροφή» ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή, διότι θα αποτελούσε «επιστροφή της χώρας σε προηγούμενες δεκαετίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.