Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Η Αντζελίνα πήγε για σκουλαρίκια...


Μεγάλη κουβέντα άνοιξε αυτές τις μέρες μετά τα νέα που θέλουν τη διάσημη 36χρονη πολύτεκνη μαμά να έχει πάει τα κορίτσια της για… σκουλαρίκια.

Πληροφορίες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί ...
 να έχει πάρει τις μεγάλες κόρες της, την 6χρονη Ζαχάρα (Zahara) και την 5χρονη Σιλό (Shiloh) και να τις έχει πάει για τρύπημα αυτιών.

Η Σιλό δεν φαίνεται να είναι και πολύ χαρούμενη με την ιδέα της μαμάς Άντζι, αλλά το τρύπημα των αυτιών της δεν το... γλίτωσε!

Η Ζαχάρα, μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρεςξεκίνησε πρώτη και άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο,κάνοντας την αδελφή της –που δεν το πολυήθελε έτσι και αλλιώς το τρύπημα- να κάνει ολοταχώς βηματάκια προς τα πίσω…

Η Αντζελίνα όμως επέμενε και η αποστολή εξετελέσθη.

Άρχισαν τα όργανα, λοιπόν, με μια μερίδα ανθρώπων να υποστηρίζει ότι τα κορίτσια είναι πολύ μικρά για κάτι τέτοιο κατηγορώντας τη μαμά τους για ανευθυνότητα ενώ μια άλλη θεωρεί ότι "όσο πιο μικρά τόσο πιο καλά".

Όλα είναι πολύ σχετικά και η Τζολί έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι μαζί με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ακολουθούν έναν ιδιαίτερο τρόπο διαπαιδαγώγησης στην οικογένειά τους με άπειρες ελευθερίες και ομαδικό πνεύμα.

Κατά τα άλλα, αυτή η κίνηση της Τζολί, δεν αποκλείεται –κατά πολλούς- να εντάσσεται στην προσπάθειά της να πάρει το μυαλό της από το σίριαλ που έχει ανοίξει με πρωταγωνιστές τον καλό της και την πρώην σύζυγό του.

Χωρίς καλά καλά να καταλάβει και ο ίδιος τι έκανε, ο Μπραντ μίλησε για τον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αφενός αθετώντας τη μεταξύ τους συμφωνία για το αντίθετο, δίνοντας αφετέρου τροφή στα μίντια για μια ολόκληρη σεζόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.