Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ανεβοκατεβαίνουν ομάδες στην Football League


Την παραμονή του Διαγόρα Ρόδου στην Football League αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αναιρώντας την πρωτόδικη απόφαση που έλαβε μόλις πριν από μία εβδομάδα η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για υποβιβασμό της ομάδας στη Football League 2. Επίσης, αθωώθηκαν...



ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Λερογιάννης, ο μεγαλομέτοχος Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης, ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης και ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Πουλόπουλος. Αντιθέτως, ο διαιτητής Γεώργιος Σέγκος της αναμέτρησης Διαγόρα Ρόδου-Ηλιούπολης, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «στημένος» και για τον οποίο είχαν τιμωρηθεί όλοι οι παραπάνω, παραπέμφθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ.

Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί η απόφαση για την Παναχαϊκή, η οποία έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με υποβιβασμό για υπόθεση δωροδοκίας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, καθώς τα μέλη της Επιτροπής ζήτησαν να ακούσουν τα πρακτικά της εκδίκασης της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.