Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Περιμένοντας το νεο iphone

Βρισκόμαστε στην ημέρα που θα έχουμε πλήρη αποκάλυψη του νέου iPhone...

(iPhone 4S ή iPhone 5) και το Enternity μαζεύει σε ένα άρθρο όλη τη φημολογία που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα για τη συσκευή. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες τείνουν περισσότερο προς το iPhone 5, παρά προς μία βελτιωμένη έκδοση του iPhone 4, ωστόσο θα πρέπει να κρατάμε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Δεν είναι απίθανό μάλιστα να δούμε να πραγματοποιείται το ενδεχόμενο παρουσίασης του iPhone 5 και να πλαισιώνεται από ένα φθηνότερο μοντέλο της υπάρχουσας συσκευής. H πιο σημαντική αλλαγή που έχει επιβεβαιωθεί είναι το γεγονός πως η σύνδεση των iOS συσκευών με τα συστήματα PC και Mac θα μειωθεί στο ελάχιστο, καθώς πλέον τα κινητά και τα tablets της εταιρίας θα μπορούν να δεχτούν αναβαθμίσεις over the air και όχι απαραίτητα μετά από την επικοινωνία τους με το iTunes. Έτσι, ακόμη και οι ενεργοποιήσεις θα γίνονται από το ίδιο το προϊόν και όχι από κάποιο σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.