Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: 1,5 εκατ. ευρώ πληρώνουμε το χρόνο ενοίκιο για το υπουργείο Τουρισμού [ΕΓΓΡΑΦΑ]


Τελικά όσο χαμηλά και να πέσει η ελληνική οικονομία το κράτος ήταν είναι και θα είναι ο καλύτερος πελάτης της πλουτοκρατίας.Μπορεί να κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε συνανθρώπους μας που αποδεδειγμένα το έχουν ανάγκη για την ίδια την επιβιώση τους...

Μπορεί να πετσοκόβουν μισθούς και να εξαπολύουν πογκρόμ απολύσεων δημιουργώντας ένα εκατομμύριο ανέργους...
Μπορεί να μας ζητάνε διαρκώς να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι για το καλό της πατρίδας (τώρα τους πήρε ο πόνος)...
Μπορεί, μπορεί, μπορεί, να μας πίνουν το αίμα καθημερινά ΑΛΛΑ στις υποχρεώσεις του απέναντι σε μεγιστάνες του πλούτου, το κράτος παραμένει φερέγγυο.

Σε αυτή την περίοδο που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές ακινήτων προχωρούν σε αμοιβαίες επαναδιαπραγματεύσεις των μισθωμάτων, το κράτος πληρώνει 370 000 ευρώ δηλαδή περίπου 120 000 000 παλιές καλές δραχμούλες για ενοίκο τριών μηνών ενός κτιρίου στην πλατεία Συντάγματος στο οποίο στεγάζεται το πρώην υπουργείο τουρισμού και η νυν γενική γραμματεία τουρισμού!!!

Αν κάνετε κλικ στις σχετικές φωτογραφίες που ακολουθούν θα διαβάσετε και τη σχετική υπουργική απόφαση του γαλαζοαίματου ιχθυοκαλλιεργητή υπουργού για την πληρωμή του σχετικού κονδυλίου απο τον προϋπολογισμό του κράτους.

 
 
Με ένα πρόχειρο υπολογισμό του μηνιαίου μισθώματος 124 432 ευρώ επί τους 12 μήνες του χρόνου διασπιτώνουμε οτι κάθε χρόνο το κράτος πληρώνει στον ιδιοκτήτη του κτιρίου επι της λεωφόρου Αμαλίας 12 για μισθώματα 1 493 184 ευρώ, ή αν προτιμάτε 507 682 560 παλιές δραχμές το χρόνο δηλαδή σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δραχμές. Και πληρώνει αυτό το γιγαντιαίο μίσθωμα χωρίς να έχει κάνει καμία προσπάθεια να ζητήσει απο το ίδρυμα (γνωστού εκατομμυριούχου) στο οποίο ανήκει το κτίριο, να μειώσει το μηνιαίο μίσθωμα το οποίο καταρτίστηκε το 2008 επι των ημερών του έτερου επιτυχημένου πολιτικού Αρης Σπηλιωτόπουλου.

Επιπροσθέτως το υπουργείο του γαλαζοαίματου ιχθυοκαλλιεργητή διαθέτει δεκάδες ιδιόκτητα κτίρια στα οποία θα μπορούσε να στεγαστεί η γενική γραμματεία τουρισμού, για να μην αναφερθούμε στο κτίριο του ΕΟΤ στην οδό Τσόχα το οποίο επίσης κοστίζει ένα τσουβάλι ...λίρες για το ενοίκιο του.

Πόσες θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να επιδοτηθούν με ενάμιση εκατομμύριο ευρώ κάθε χρόνο;
 
Πόσες οικογένειες δεν θα έμεναν χωρίς ρεύμα, τροφή και θέρμανση με ενάμιση εκατομμύριο ευρω;;;
Πολλές αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα για τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής που βρέθηκαν απο τη μια στιγμή στην άλλη με τίτλο υπουργού μόνο και μόνο επειδή ήταν υπάκουοι μπάτλερ ενός ανεκδιήγητου πρωθυπουργού που έριξε το καράβι στα βράχια.
 
πηγή: anergoidimosiografoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.