Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΤΩΡΑ: 3 συλλήψεις για τη δολοφονία επιχειρηματία

Φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Αιγιώτη επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου, που είχε συγκλονίσει όχι μόνο  την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη τη χώρα με τον μαφιόζικο τρόπο που έγινε, αναμένεται πως...


 θα πέσει μετά τις συλλήψεις 3 ατόμων, εις βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του filodimos-aigio.gr, οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο στη σύλληψη τριών ανδρών, καταγόμενων από το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, αρκετά γνωστών στην τοπική κοινωνία, οι οποίοι βαρύνονται με κατηγορίες για το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου 2011 έξω από το σπίτι του επιχειρηματία. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν και για τέταρτο πρόσωπο που βαρύνεται με κατηγορίες για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο Άγγελος Αγγελόπουλος, γνωστός καθηγητής μαθηματικών και πολυσυζητημένο πρόσωπο, μετά τη χρεωκοπία της πάλαι ποτέ κραταιάς εταιρείας Synthesis Α.Ε. στην οποία ήταν βασικός μέτοχος, δέχτηκε επίθεση το μοιραίο βράδυ, την ώρα που επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του, μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας του διαμερίσματος της Μελετοπούλων 61Α. Ο κουκουλοφόρος που παραφύλαγε, πετάχτηκε πίσω από την κολώνα, τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και με εννιάβολο φυσίγγι, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν εντός των προσεχών ωρών στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.