Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ποιοι περιμένουν το χρίσμα στην Μεσσηνία από την Ν.Δ.

Μπορεί οι εκλογές να πηγαίνουν πέρα της 19ης Φεβρουαρίου, λόγω των υποχρεώσεων που έχει η Ελλάδα, βάσει των συμφωνιών που έχει υπογράψει με τους δανειστές της, αλλά στη ΝΔ δεν σταματούν τις διαδικασίες συγκρότησης των ψηφοδελτίων....

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει κυρίως για την γαλάζια λίστα της Μεσσηνίας, όπου εκεί εκλέγεται ο πρόεδρος της ΝΔ. Σύμφωνα με τα όσα γράφει η καλαματιανή εφημερίδα «Ελευθερία» είναι βέβαιο είναι πως ο Αντ. Σαμαράς θα θέσει υποψηφιότητα στη Μεσσηνία, είναι άγνωστο όμως ποια έδρα θα κρατήσει καθώς θα είναι υποψήφιος και σε δεύτερη περιφέρεια.

Παράλληλα, το θέμα της υποψηφιότητας του Γιάν. Λαμπρόπουλου παραμένει «μυστήριο» καθώς η επικοινωνία των δύο πλευρών γίνεται μέσω... διαρροών που δεν μπορούν να προδικάσουν τίποτε.

Ο Δ. Σαμπαζιώτης από τους παλιούς βουλευτές, ο Αγγ. Κωτσιόπουλος, ο Π. Κατσίβελας και ο Γιάν. Αδαμόπουλος είναι τα πρόσωπα που παίζουν για τις θέσεις του ψηφοδελτίου είτε διεκδικώντας είτε θέτοντας την υποψηφιότητα στη διάθεση του Αντ. Σαμαρά. Από τις γυναίκες η Β. Πλέτσα και η Αντ. Μπούζα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για μια θέση στο ψηφοδέλτιο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Μιλτ. Χρυσομάλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.