Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πάμε Θέατρο

Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ είναι το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο σε όλον τον κόσμο μετά την βίβλο, για την ακρίβεια είναι τα χειρόγραφα από ένα ημερολόγιο, δώρο γενέθλιων στην μικρή γερμανοεβραία Άννα Φρανκ...
που κατά την διάρκεια του β' παγκόσμιου πολέμου αυτή με την οικογένεια της και κάποιους άλλους κρυβόταν σε μια μικρή σοφίτα με την είσοδο να βρίσκεται πίσω από μια μεγάλη βιβλιοθήκη.
Αυτή λοιπόν η αληθινή ιστορία μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι πριν ένα χρόνο με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζεται και φέτος με κάποιες αλλαγές στο καστ. πρωταγωνιστούν:Γιάννης Καρατζογιαννης,Ελένη Κριτα, Νικολέτα Βλαβιανου, Στέλιος Καλαθάς, Δημήτρης Παλαιοχωριτης, Ρεγγίνα Παντελιδη,Δημήτρης Γκουντζαμανης, Ισιδώρα Δωροπουλου και στον ρολό της Άννας Φρανκ η Αγγελική Δαλιανη. κουστούμια: Κατερίνα Τσακοτα, μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατρακος, φωτισμοί:Κατερίνα Μαραγκουδακη, σκηνικά:Mυρτω Αναστασοπουλου, απόδοση κείμενου: Βασια Παναγοπουλου-Δημήτρης Μοθωναιος. σκηνοθεσία Ρεινα Εσκεναζυ . Θέατρο Άνεσις-Θεατρική σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς. 210 7488881-2. Είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κάνεις με συγκλονιστικές ερμηνείες από όλους τους πρωταγωνιστές.(καθε τεταρτη και πεμπτη ενιαα τιμη για την πλατεια και τον εξωστη μονο με 14 ευρω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.