Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Στην Παιανία ο Γόντικας, στου Ρέντη ο Μαρινάκης


Λιγότερο από 48 ώρες απομένουν μέχρι το σφύριγμα της έναρξης του ντέρμπυ των "αιωνίων" στο Καραϊσκάκη....





Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετέβη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και απευθυνόμενος προς τους «ερυθρόλευκους» τους ζήτησε να παίξουν με πάθος και να νικήσουν με μεγάλο σκορ τους αντιπάλους τους.
«Συγκεντρωθείτε. Παίξτε με πάθος και ψυχή και κερδίστε τους. Είστε οι καλύτεροι. Φέρτε ένα μεγάλο σκορ, απαντώντας σε όλους και για όλα», τους είπε.
«Από το Φεβρουάριο και όλο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, εγώ προσωπικά αλλά και ο σύλλογος δεχθήκαμε τόνους λάσπης και ψεμάτων. Θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Τώρα, εννιά μήνες μετά, δώστε απάντηση για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.
Πάντως, ο κ. Μαρινάκης απέφυγε να υποσχεθεί κάποιο συγκεκριμένο πριμ στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας πως «σε αυτήν την τεράστια οικονομική κρίση δεν θέλω να μιλάμε ούτε για πριμ, ούτε για ποσά που προκαλούν την κοινωνία».

Στην Παιανία ο Γόντικας


Κύριο μέλημα του προέδρου του Παναθηναϊκού ήταν να εμψυχώσει τους παίκτες, αλλά και να τους ζητήσει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο της νίκης, ξεχνώντας το ιδιοκτησιακό ζήτημα του συλλόγου.
«Είστε πανάξια πρώτοι. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε ένα παιχνίδι, αλλά αυτό είναι ένα ματς που μπορούμε να το πάρουμε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας και αγνοείστε τις προκλήσεις. Πιστεύουμε σε εσάς», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.
Ακόμα πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιες διεργασίες με τις διοικητικές εξελίξεις. Εσείς, όμως, πρέπει να συνεχίσετε ανεπηρέαστοι τη δουλειά. Όταν γίνει κάτι, θα το μάθετε υπεύθυνα από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.