Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Και ο δήμος Αμαρουσίου έστειλε εξώδικο στη ΔΕΗ για το χαράτσι.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με εξώδικο που απέστειλε, καλεί τη ΔΕΗ να απέχει από κάθε αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών και χρηστών που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καταβάλλουν το αντισυνταγματικό Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., μέχρι και την οριστική και τελεσίδικη απόφαση των Ανωτάτων Δικαστηρίων περί της συνταγματικότητας των διατάξεων του ν. 4021/2011.
Και δηλώνει ότι ...


σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης οιασδήποτε δομημένης επιφάνειας, που ανήκει σε κάτοικο ή δημότη του Δήμου μας, για τον λόγο της μη καταβολής του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. πριν την οριστική και τελεσίδικη απόφαση των Ανωτάτων Δικαστηρίων περί της συνταγματικότητας των διατάξεων του ν. 4021/2011, ο Δήμος Αμαρουσίου θα συμπαρασταθεί με όλα τα νόμιμα μέσα σε κάθε δημότη ή κάτοικο, που θα υποστεί την αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική συμπεριφορά της Δ.Ε.Η., ενώ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας σας και οι εντεταλμένοι για την διακοπή ηλεκτροδότησης υπάλληλοί σας, θα ευθύνονται προσωπικώς και αλληλεγγύως αστικώς και ποινικώς, θα υπέχουν δε την υποχρέωση να αποκαταστήσουν κάθε θετική και αποθετική ζημία που θα προκληθεί από την εν λόγω διακοπή ηλεκτροδότησης και να καταβάλλουν όλες τις σχετικές αποζημιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.