Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Έκλεισαν την πυραμίδα του Χέοπα κάτω απο άκρα μυστικότητα - Τι συνέβη ;

Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, παρέμεινε κλειστή χθες κάθωώς υπήρχαν πληροφορίες...
για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους. Το γεγονός αποφασίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων (CSA) της Αιγύπτου.
Η απόφαση ελήφθη "μετά από πολλές πιέσεις" Αιγυπτίων κυβερνοναυτών που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού "που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άτεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας.
Ο τάφος του Φαραώ Χέοπα, που βρίσκεται στο υψίπεδο της Γκίζας, κοντά στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, και οικοδομήθηκε πριν από περίπου 4.500 χρόνια, είναι ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου και το μόνο που διασώζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.