Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ


Βαριές καμπάνες έπεσαν σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, που εξέτασε τις υποθέσεις που αφορούσαν τα...




ματς της 8ης και της 9ης αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 25.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ στο «Δικέφαλο του Βορρά» επιβλήθηκε πρόστιμο 19.500 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη, επιβλήθηκαν τα εξής πρόστιμα: στην ΠΑΕ Ατρόμητος 8.000 ευρώ (για τον αγώνα με τον Πανιώνιο), στην ΠΑΕ Ολυμπιακός 5.000 ευρώ (για τον αγώνα με τον ΟΦΗ), στην ΠΑΕ Παναιτωλικός 5.000 ευρώ (για τον αγώνα με την Ξάνθη), στην ΠΑΕ Αρης 10.000 ευρώ (για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό), στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης 2.000 ευρώ (για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ) και στην ΠΑΕ Πανιώνιος 8.000 ευρώ (για τον αγώνα με τον ΟΦΗ). Επίσης, στον φροντιστή του Αρη, Δ.Τσακίρη, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες, ενώ απαλλάχθηκαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπός της, Κ.Ιωσηφίδης.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω οφειλής της ομάδας από την Ήπειρο προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της, Κώστα Λουμπούτη. Η ΕΕΑ έπραξε, επίσης, ομοίως και για τις ακόλουθες ομάδες:

Τον Ολυμπιακό Βόλου για οφειλές προς την εταιρεία «GS Travel Α.Ε», την Ηλιούπολη (προς τον ποδοσφαιριστή Κάρλος Πλάις), τη Νέα Καβάλα (προς τον δικηγόρο Β. Χατζηιωάννου), την Καστοριά (προς τους ποδοσφαιριστές Γκάγκα και Βογιατζή), την Αναγέννηση Γιαννιτσών (προς τον ποδοσφαιριστή Χ. Καλαφάτη) και την ΚΑΕ Πανελλήνιος (προς τον αθλητή Μ. Κολώκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.