Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Προκλητικός ο Μπεγλίτης.Νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει το λαό με ψέματα.Διαβάστε...

Συνήθης πρακτική πλέον.Όπως ο Ραγκούσης έτσι και ο Μπεγλίτης, υπέγραφε αποφάσεις μέχρι και την τελευταία του ημέρα στο υπουργείο εθνικής άμυνας,αν και τελούσε υπό παραίτηση.Με εντολή του ιδίου...


 ανασυγκροτήθηκε από την ΓΔΑΕΕ η επιτροπή διαπραγματεύσεων για την Ναυπήγηση Φρεγατών Πολλαπλών Αποστολών (FREMM), την ημέρα που έφευγε από υπουργός και η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε χθες στην Διαύγεια! Η δε απόφαση υπεγράφη άρον – άρον την τελευταία ημέρα παραμονής του στο Υπουργείο στις 11/11/2011!
Το πιο επαίσχυντο όμως που έκανε είναι το ότι ,γυρνούσε στα κανάλια ,αμέσως μετά την απομάκρυνσή του από το υπουργείο και υποστήριζε πως οι Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες δημιούργησαν όλο αυτό το θέμα με τα περι επερχόμενου πραξικοπήματος ,προκειμένου να τον τιμωρήσουν,επειδή φρέναρε το θέμα της αγοράς Γαλλικών φρεγατών.Και αυτό ενώ γνώριζε ότι έχει υπογράψει τη δημιουργία επιτροπής διαπραγματεύσεων με τους Γάλλους ,απόφαση η οποία δεσμεύει πλέον και τον σημερινό υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο.Ρε Μπεγλίτη, άντε ούστ από εδώ που μας περνάς για βλάκες.Βλάκας είσαι και φαίνεσαι.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΣΑΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.