Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο πρωθυπουργός λειτουργεί βάση σχεδίου

Η απόφαση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος κάθε άλλο παρά αψυχολόγητη είναι,εάν σκεφτούμε κάποια πράγματα και τα συνδυάσουμε.Λοιπόν, σύμφωνα με...


το τον οίκο Fitch ,το Haircut μάλλον δεν θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός,άρα δεν ενεργοποιείται η πληρωμή των CDS.Τώρα η διεξαγωγή δημοψηφίσματος μπορεί να τινάξει στον αέρα ολόκληρη τη διαδικασία του PSI.Κανένας χρηματοπιστωτικός οργανισμός δεν θα προχωρήσει σε ανταλλαγή ομολόγων εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποφασιστεί μέσω δημοψηφίσματος η μη εφαρμογή της συμφωνίας.
Tα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) θα αποκτήσουν πλέον γιγάντιες διαστάσεις .Οι αγορές θα μας ξεσκίσουν.Η ύφεση θα παραταθεί,η κρατική μηχανή θα βαλτώσει..
Η χρεοκοπία θα έρθει πιο κοντά.Και κερδισμένοι ποιοί βγαίνουν;Όσοι έχουν CDS.Ποιοί είναι αυτοί;Για σκεφτείτε λιγάκι ή δείτε εδώ.
Η Μπακογιάννη έμμεσα το είπε κι όλας.Ο πρωθυπουργός κοιτά το πρωσοπικό του συμφέρον και όχι το συμφέρον της χώρας,είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.