Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τρέχουν να προλάβουν

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει η εφεδρεία για τους δημοσίους υπαλλήλους που σπεύδουν να τσεκάρουν, αν πληρούν προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, προκειμένου να γλιτώσουν ... τα χειρότερα!
Οι παραιτήσεις υποβάλλονται κατά ριπάς με τις αποφάσεις αποδοχής παραιτήσεων υπαλλήλων να "κατακλύζουν" το "ΔΙΑΥΓΕΙΑ".
Όσοι εργαζόμενοι είναι κοντά στο όριο συνταξιοδότησης ή υποπτεύονται ότι θα υπαχθούν στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, αλλά και όσοι αισθάνονται ανασφάλεια για τις ολοένα μειούμενες συντάξεις, οδηγούνται στην έξοδο από την εργασία τους, προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους.
Η μεγάλη αιμορραγία παρατηρείται στην τοπικοί αυτοδιοίκηση, με τους μεγάλους δήμους να χάνουν δεκάδες υπαλλήλους τους, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο από την Περιφέρεια Κρήτης φεύγουν 35 άτομα και μόλις ένα μπαίνει στην εφεδρεία.

Όμοια κατάσταση και στις ΔΟΥ, οι οποίες "νεκρώνουν", με τους εργαζόμενους να αποχωρούν αφήνοντας άδεια γραφεία. Σοκ, όμως, υφίσταται και η ΥΠΑ με μαζικές συνταξιοδοτήσεις και υπαγωγή στο καθεστώς της εφεδρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.