Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΟΥΝΚΕΡ:Έγινε το πρώτο βήμα σε έναν μακρύ δρόμο.


«Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση, η οποία διαθέτει μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή, δε θα αφήσει να πλανάται η...


σκιά της αμφιβολίας για τη δέσμευσή της να βγάλει την Ελλάδα από τη σοβαρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και θα τιμήσει το σύνολο των δεσμεύσεών της προς την ευρωζώνη» τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναφερόμενος στο σχηματισμό της νέας ελληνικής κυβέρνησης
Επίσης δήλωσε  ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον διορισμό του Λουκά Παπαδήμου στην θέση του πρωθυπουργού αλλά και την παραμονή του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών.
«Ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας είναι το πρώτο βήμα σε έναν μακρύ δρόμο, και άλλα βήμα, όπως η πιστή εφαρμογή του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, θα πρέπει να ακολουθήσουν»,είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.