Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δίνει δώρα

Η Sony ανακοίνωσε μία σειρά από δώρα που θα προσφέρει σε όσους προ-παραγγείλουν το νέο φορητό σύστημά της από συγκεκριμένα καταστήματα λιανικής.... Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το επίσημο PlayStation Blog, το PS Vita Gift Pack θα περιλαμβάνει μία έκπτωση 5 ευρώ για αγορά ενός από τους τίτλους Little Deviants, Super Stardust Delta, Hustle Kings και Escape Plan, ειδικά αποκλειστικά αντικείμενα για το PlayStation Home (PS Vita T-Shirt, γυαλιά ηλίου, ακουστικά, παπούτσια και τσάντα), καθώς και άμεση πρόσβαση στο Frobisher Says! Ακόμη όσοι κάνουν την αγορά θα μπορούν να αποκτήσουν ένα αποκλειστικό PS Vita Avatar για το PlayStation Network.

Τέλος οι καταναλωτές σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία, Νότια Αφρική και Ελλάδα θα αποκτήσουν και ένα ειδικό PS Vita πορτοφόλι. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 30 Νοεμβρίου και φανταζόμαστε ότι τα ελληνικά καταστήματα θα αρχίσουν σύντομα τις καμπάνιες τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.