Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

«Ενοχλημένος» ο Ρ. Μπρούντερλε από το δημοψήφισμα


«Ενοχλημένος» από την αιφνιδιαστική προαναγγελία δημοψηφίσματος από τον Έλληνα πρωθυπουργό δήλωσε ο Ράινερ Μπρούντερλε, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών στη γερμανική βουλή...



«Ενοχλήθηκα (με την είδηση)», ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk. «Πρόκειται για περίεργη συμπεριφορά», σημείωσε ο Μπρούντερλε, ενώ πρόσθεσε πως η Ελλάδα του δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία που υπέγραψε με τους ηγέτες της ΕΕ.

«Ο πρωθυπουργός είχε (συμφωνήσει) σε πακέτο διάσωσης που ωφέλησε τη χώρα του. Αλλες χώρες υφίστανται σημαντικές θυσίες εξαιτίας των δεκαετιών κακοδιαχείρισης και κακής ηγεσίας στην Ελλάδα - ελήφθησαν λάθος αποφάσεις και η χώρα οδηγήθηκε η ίδια σε αυτή την κρίση», τόνισε ο Γερμανός πολιτικός.

«Μου ακούγεται σαν να προσπαθεί κάποιος να ξεγλιστρήσει από όσα συμφωνήθηκαν - πρόκειται για περίεργη συμπεριφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.