Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Χρήματα σε σπουδαστές ΙΕΚ δίνει η Πολιτεία

Μέχρι τις 24 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων, μια διαδικασία που αφορά το Κουπόνι Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης... Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από το www.step.gov.gr και στην επιλογή www.voucher-iek-ggdvm.gr, ενώ το συγκεκριμένο κουπόνι δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ να χρηματοδοτηθούν για το πρώτο έτος των σπουδών τους με το ποσό των 734 ευρώ (το εν λόγω ποσό αντιστοιχεί στα δίδακτρα ενός έτους των δημοσίων ΙΕΚ).
Υπολογίζεται ότι το κουπόνι θα αξιοποιηθεί από 56.000 σπουδαστές των ΙΕΚ, με το Υπουργείο Παιδείας να τονίζει πως προσπαθεί να στηρίξει με αυτόν τον τρόπο τα νέα παιδιά, μιας και αναγνωρίζει τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.