Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Στον Αστέρα ο Τσιώλης


Κάποιοι έχουν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και δε μένουν άνεργοι πάνω από εβδομάδα! Την περασμένη εβδομάδα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τον Αρη κι από χθες...


μπορεί να λογίζεται ως ο νέος προπονητής του Αστέρας Τρίπολης. Στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην αρκαδική πρωτεύουσα, μεταξύ του Τσιώλη και των διοικούντων την ΠΑΕ, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Αύριο ή μεθαύριο θα τα ξαναπούν για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα πέσουν οι υπογραφές. Ο Σάκης Τσιώλης θα γίνει ο τέταρτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο του Αστέρα στη διάρκεια της περιόδου, μετά τους Φερνάντεθ, Γκονσάλβες και Βεργέτη.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε: "Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Τυπικά το θέμα θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.