Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ρε Παπαγιάννη, πόσα κιλά... παπάτζας είσαι;


Κομπάζει δεξιά κι αριστερά ότι έχει το blog με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στην Ελλάδα... κι όχι μόνο! Απ' ότι φαίνεται τον διαβάζουν φανατικά, οι... Γάλλοι, οι Βρετανοί, οι Βέλγοι, οι Ρουμάνοι, οι Ταϋλανδοί και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι! Όμως, παπάτζα Παπαγιάννη, σε πρόδωσε η ίδια η alexa, που τόσο πολύ επικαλείσαι στις κατ' ιδίαν συζητήσεις σου. Δείτε λοιπόν τις παπάτζες του μετρ του είδους, Παπαγιάννη...




Η alexa, για τους μη μυημένους στον κόσμο του διαδικτύου, είναι μία αμερικάνικη εταιρεία, μέλος του ομίλου της amazon.com που μετράει την επισκεψιμότητα των blogs και sites παγκοσμίως σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Παρότι πολλοί τις έχουν καταλογίσει λάθος ή αργοπορημένους υπολογισμούς στις μετρήσεις (εξ ου και η προτίμηση πολλών διαφημιστών στην google analytics) παρόλα αυτά δείχνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας την επισκεψιμότητα πολλών sites. Μόνο που κάνει και μια... ρουφιανιά!

Αν κάποιος έχει βάλει "ρομποτάκι", πρόγραμμα, δηλαδή που κάνει κλικ σε αναρτήσεις για να φαίνεται ότι έχει επισκεψιμότητα, αυτό φαίνεται κατευθείαν στις "πηγές επισκεψιμότητας" που δημοσιεύει η alexa. Κι επειδή ο "καλαπόδης" (αλήθεια ρε Παπαγιάννη, ποιος σε λέει έτσι;) δεν σκαμπάζει από τεχνολογία, πιάστηκε σαν.... παπάτζας!!!

Χθες, το dexiextrem.blogspot.com δημοσίευσε κάποια στοιχεία από την alexa. (την είδηση αναδημοσιεύσαμε στο planet-greece).

Και σήμερα, λοιπόν, ο μετρ... της παπάτζας... papajohn, συνεχίζει τις μαϊμουδιές του. Ιδού το "ξεβράκωμα" του fimotro:


Ψιτ, αγαπούλα.... άντε και πρώτος στους μπαμπουίνους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.