Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κατασκοπευτική φωτογραφία του νέου Hyundai Coupe


Οι Κορεάτες ξεπέρασαν εαυτόν. Δημιούργησαν ένα αυτοκίνητο με τουλάχιστον επιθετική και πολύ ομόρφη, ταυτόχρονα, σχεδίαση κι ετοιμάζονται να ταρακουνήσουν τον ανταγωνισμό...




Σύντομα αναμένονται τα αποκαλυπτήριά του στην ευρωπαϊκή αγορά και στόχος του, όπως λένε στελέχη της Hyundai είναι να χτυπήσουν στα ίσια τα νέα coupe των Subaru και Toyota, την έλευση των οποίων αναμένουμε σύντομα επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Η κατασκοπευτική φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε sites της Κορέας, δείχνουν ένα Coupe που συνδυάζει άψογα το νέο family look της Hyundai, όπως αυτό υιοθετήθηκε και στην πρόσφατη παρουσίαση του i30.

Και μπορεί στην Κορέα να έχει γίνει γνωστό με το όνομα Genesis Coupe στην ευρώπη ίσως το γνωρίσουμε με διαφορετικό όνομα, με επικρατέστερο το Veloster.

Οι πληροφορίες για τον κινητήρα, πάντως, αναφέρουν ότι θα πρόκεται για έναν δίλιτρο που θα αποδίδει 185 ατμοσφαιρικά άλογα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.