Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση ο γιατρός του Michael Jackson

Σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Michael Jackson καταδικάστηκε ο Conrad Murray, ο γιατρός του διάσημου τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου του 2009....

Πριν από τρεις εβδομάδες, ο Murray κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας, παρά το γεγονός ότι η υπεράσπιση υποστήριζε ότι ο βασιλιάς της ποπ πήρε μόνος του τη μοιραία δόση του φαρμάκου propofol.

Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι η αλόγιστη χρήση του αναισθητικού φαρμάκου που έδινε ο Murray στον Michael Jackson για να κοιμηθεί -χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό παρακολούθησης- οδήγησαν στο θάνατο του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με μια σημαντική μαρτυρία μάλιστα, ο Murray έδινε στον Jackson propofol κάθε βράδυ τους δύο τελευταίους μήνες, πριν ο τραγουδιστής φύγει από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.