Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Παπαδημούλης: O Σαμαράς τρώει «χαστούκια» από τα αδέρφια του


«Από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα και από αντί-μνημονιακός έγινε μνημονιακός, είναι παγιδευμένος σε ένα θέμα που ο ίδιος σήκωσε πολύ ψηλά και τώρα...



εισπράττει ''χαστούκια'' από τα αδέρφια του», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Σχολιάζοντας την απαίτηση των Ευρωπαίων εταίρων για έγγραφες δεσμεύσεις, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι όλοι αυτοί που ζητούν από τον κ. Σαμαρά να βάλει την υπογραφή του είναι οι δεξιοί, ομογάλακτοι αδερφοί των δεξιών κομμάτων της Ευρώπης, που ανήκουν στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα.

«Εμείς, σαν μέλος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, νιώθουμε υπερήφανοι που η Ευρωπαϊκή Αριστερά είναι αλληλέγγυα στον ελληνικό λαό και ζητούν να τερματιστούν αυτά τα προγράμματα μονόπλευρης λιτότητας», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα στην ευρωζώνη δεν είναι οι τεμπέληδες Έλληνες αλλά η ελλειμματική, προβληματική νεοφιλελεύθερη αρχιτεκτονική του ευρώ που οδηγεί την ευρωζώνη σε διάλυση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.