Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Spiegel: Η Γερμανία έχει επεξεργαστεί σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ [ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ]


Μην πιστεύετε ότι λόγω συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή συνεργασίας ό,τι ξαφνικά λύθηκαν τα προβλήματα της Ελλάδας. Αντίθετα, βρισκόμαστε ακόμη με την πλάτη στον τοίχο...




Σενάριο πιθανής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, έχει επεξεργαστεί η γερμανική κυβέρνηση σύμφωνα με το Spiegel, στην περίπτωση που η κυβέρνηση Παπαδήμου αποφασίσει να μην ακολουθήσει το συμφωνημένο πρόγραμμα λιτότητας.

Σύμφωνα με το χειρότερο σενάριο η χώρα θα μπορούσε να μπει σε ένα φαύλο κύκλο δυστυχίας που θα μπορούσε να κρατήσει δεκαετίες.

Οι γερμανοί εμπειρογνώμονες που επεξεργάστηκαν το σχέδιο, στην περίπτωση εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, Ισπανία και Ιταλία θα συνέχιζαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά θα ήταν σε καλύτερη θέση να τα αντιμετωπίσουν, χωρίς το πρόσθετο βάρος της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.