Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Tρίτη ήττα για Ολυμπιακό στην Ευρώπη


Σε δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας ο Ολυμπιακός χάνει…στο τελευαίο σουτ. η σιτορία που γράφτηκε πριν από μία εβδομάδα στην Ισπανία από την Κάχα Λαμποράλ (81-79) επαναλήφθηκε κι απόψε στη γειτονική Ιταλία από την Καντού με...


σκορ 64-63. 

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται, πλέον, με την «πλάτη στον τοίχο», αφού σε τέσσερις αγώνες που έχει δώσει στο πλαίσιο του Α΄ ομίλου έχει ηττηθεί στους 3 και είναι τελευταίος στη βαθμολογία.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Βασίλη Σπανούλη για τους Πειραιώτες. Όμως, οι 23 πόντοι του Έλληνα γκαρντ στο «Παλέ Ντέσιο» δεν έφταναν στον Ολυμπιακό, καθώς ο αμέσως επόμενος σκόρερ της ομάδας, ο Κέσελ, πέτυχε μόλις 11 πόντους (με 3 τρ.).

Το ματς ήταν «θρίλερ», ιδιαίτερα στην τελευταία περίοδο. Στα 8 δεύτερα πριν τη λήξη ο Σερμαντίνι ευστόχησε στη μία από τις δύο ελεύθερες βολές (64-63) και στην εξέλιξη της φάσης «μπλόκαρε» το λέι απ του Χάινς, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στην Καντού.

Οι Ιταλοί έχουν το απόλυτο στην έδρα τους (3Χ3) και πλέον έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν ακόμη και στην πρωτιά του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.