Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Η VODAFONE έκοψε το τηλέφωνο σε συνδρομητή της COSMOTE

Αυτή η απίστευτη καταγγελία έρχεται να περιγράψει με τον πιο τραγελαφικό τρόπο το μπάχαλο που επικρατεί ακόμα και σε μια πολυεθνική εταιρία που ονομάζεται vodafone.Μας την έστειλε συνδρομητής της cosmote τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του planet-greece.Ο κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού της cosmote...


απευθύνεται σε υποκατάστημα της vodafone στο Περιστέρι ,την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου για να αιτηθεί αλλαγή φορητότητας και κρατώντας τον ίδιο αριθμό να γίνει μέλος πλέον της οικογένειας της vodafone.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση να ενημερωθεί από την vodafone σε διάστημα τριών εργάσιμων ημερών τηλεφωνικά και να μεταβεί στο κατάστημα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παραλάβει την κάρτα sim με τον ίδιο αριθμό χρεωμένο πλέον στην vodafone

Ο πελάτης όμως που είναι αναφέρετο δικαίωμά του την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι αποφασίζει ότι δεν θέλει να αλλάξει εταιρία και απευθύνεται και πάλι στο υποκατάστημα της vodafone στο Περιστέρι.Η υπάλληλος τον διαβεβαιώνει ότι ακυρώνεται η διαδικασία, αφού δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο στην vodafone και αφού δεν έχει παραλάβει την κάρτα sim δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
Και εδώ αρχίζει ο...Γολγοθάς του...γιατί δύο ώρες αργότερα η vodafone αποφασίζει και ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ COSMOTE !!!

Με λίγα λόγια ο πελάτης ανήκει στην cosmote και η vodafone του έκοψε το τηλέφωνο!!!!ναι...ναι...καλά διαβάζεται...

Μετά από 24 ώρες χωρίς τηλέφωνο η vodafone αρνείται πεισματικά να επιστρέψει την γραμμή και το αριθμό στην cosmote με την ανήκουστη αιτιολογία ότι ο αριθμός θα είναι στον "αέρα"....!!!!

Ειρωνεία; Ο τυπικός πελάτης πλήρωσε σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου τον λογαριασμό του στην cosmote που λήγει στις 4 Δεκεμβρίου και αυτήν την στιγμή δεν έχει τηλέφωνο!!!!

Με πιο δικαίωμα η vodafone έκοψε το τηλέφωνο σε συνδρομητή άλλης εταιρίας;
Με πιο δικαίωμα ακύρωσε μια κάρτα sim που δεν της ανήκει και ο πελάτης έχασε της επαφές του τηλεφώνου του;

Με πιο δικαίωμα ο πελάτης που τυγχάνει επαγγελματίας μένει χωρίς τηλέφωνο 48 ώρες και πλέον;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.