Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η κρίση θα συνεχιστεί όλο το 2012.

Για συνέχιση της κρίσης και το 2012 προειδοποιεί σε έκθεσή του ο γνωστός οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings ενώ βλέπει σταδιακές βελτιώσεις, αλλά όχι ολοκληρωμένη λύση πριν από το 2013. Σχολιάζοντας τα ...


αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι υπάρχει η ισχυρή πολιτική στήριξη του ευρώ και θεωρεί ότι διαφαίνεται μια δημοσιονομική ενοποίηση των χωρών της Ευρωζώνης, σε αντάλλαγμα για την επιβολή δημοσιονομικής πειθαρχίας. Παράλληλα, ο οίκος βλέπει σημαντική υποχώρηση της οικονομικής δραστηριότητας της Ευρωζώνης.
Πιο συγκεκριμένα, εκτιμά ότι η Ευρωζώνη θα εμφανίσει ανάπτυξη 0,4% του ΑΕΠ το 2012 και 1,2% το 2013, ποσοστά που θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερα «αν υπήρχε κάποια ολοκληρωμένη λύση στην κρίση».

πηγή:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.