Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ:Το αργότερο 4 Μαρτίου οι εκλογές.

Μπορεί να άργησε αλλά...ξύπνησε η ΝΔ.Καιρός ήταν να μπει ένα τέλος στα όνειρα που κάνουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και κάποιοι υπηρέτες τους βουλευτές και υπουργοί για…


εξάντληση της τετραετίας από τον μεταβατικό πρωθυπουργό. Ο Αντ. Σαμαράς βλέποντας που το πάνε διάφορα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και διάφορα εξωθεσμικά κέντρα, έδωσε εντολή στον στενό του συνεργάτη και τομεάρχη Δικαιοσύνης Κ. Τζαβάρα, να δηλώσει ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου κινείται στα όρια του πολιτεύματος και «ο κυρίαρχος λαός θα πρέπει να δώσει κυβέρνηση δημοκρατικά νομιμοποιημένη».

Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της Συγγρού στην κυβέρνηση Παπαδήμου «μπορεί να δοθεί μόνο μικρή παράταση» και ότι σε κάθε περίπτωση «καταληκτικός χρόνος των εκλογών πρέπει να είναι η 4η Μαρτίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.