Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη του Χρήστου Σπανού

Μπορεί στο πετυχημένο σήριαλ του mega "πίσω στο σπίτι" να υποδύεται τον Περικλή που καταστράφηκε οικονομικά εξαιτίας των "αμφιλεγόμενων" επιχειρηματικών ιδεών του, στην πραγματικότητα όμως ο Χρήστος Σπανός χειρίζεται με σύνεση τα οικονομικά του....Ο νεαρός ηθοποιός μιλάει στο kano-oikonomia.gr για την κρίση και μοιράζεται μαζί μας τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε για να μην αναγκαστούμε να ...γυρίσουμε πίσω στο σπίτι!

Σαν Περικλής έχουμε καταλάβει ότι προσπαθείς να "πιάσεις την καλή" με διάφορα ευφάνταστα σχέδια-βάζοντας υποθήκη ακόμη και το σπίτι σου - αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος σου... Τι φταίει και όλα πάνε στραβά;

Όπως κάθε αυθόρμητος άνθρωπος έτσι και ο Περικλής δεν είναι καθόλου καχύποπτος.Αυτή του λοιπόν η αθωότητα και η αφέλεια, δεν του επιτρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις όταν του έρχεται στο κεφάλι μία ιδέα.Την υποστηρίζει με πάθος και όλα για το καλό της οικογένειας.Και το αποτέλεσμα είναι πάντα απογοητευτικό γιατί μάλλον είναι και άτυχος.

Τι επιχειρήσεις έχει ξεκινήσει ως τώρα; Χωρίς λεφτά θα συνεχίσει να προσπαθεί να βρει την ιδέα που θα τον οδηγήσει επιτέλους στην επαγγελματική επιτυχία;

Έχει ασχοληθεί με την εκτροφή σαλιγκαριών και η τελευταία του απόπειρα ήταν μια επιχείρηση κατασκευής παπουτσιών για σκύλους...Ένα πλήρες φιάσκο.Πάντως δεν το βάζει κάτω.Το μυαλό του κινείται συνεχώς προς απίστευτες κατευθύνσεις και είναι πάντα έτοιμος να ρισκάρει.

http://www.kano-oikonomia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=715:2011-11-25-10-35-43&catid=78:2011-10-02-14-20-12&Itemid=81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.