Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Έρωτας κορυφαίου υπουργού με βουλευτίνα αντιπάλου κόμματος

Η πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα έχει βουίξει για τη σχέση του κορυφαίου υπουργού με βουλευτίνα αντιπάλου κόμματος. Η σχέση τους ξεκίνησε εδώ και περίπου ένα χρόνο και όπως λένε οι λίγοι που γνωρίζουν το ειδύλλιο, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Το γεγονός όμως ότι ο υπουργός...

είναι παντρεμένος και... πολύ φιλόδοξος, τους κάνει να κρατάνε το μυστικό τους "επτασφράγιστο". Αν και ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Αρκετοί μάλιστα τους έχουν δει μαζί στη βουλή και ο τρόπος που συμπεριφέρονται ,άλλοτε πολύ εκδηλωτικά άλλοτε όμως (βάση σχεδίου) κάνουν πως δεν γνωρίζονται,μάλλον τους προδίδει. Το μόνο που τρέμει ο υπουργός (σ.σ.: η βουλευτίνα δεν θα έβαζε και πλερέζες αν μαθευόταν…) είναι μην τυχόν και δημοσιοποιηθεί το ειδύλλιο και πάνε τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του περίπατο…

πηγή: kentrinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.