Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η ψυχαγωγία θεραπεύει

Το χιούμορ καλλιεργεί την οξυδέρκεια, βοηθά την υγεία και δυναμώνει την άμυνα του σώματος. Να βλέπετε κωμωδίες, να ακούτε ανέκδοτα και να γελάτε συχνά.... Η μουσική βελτιώνει τη μνήμη. Παιδιά που μαθαίνουν μουσικά όργανα έχουν καλύτερη μνήμη. Σε άτομα με εγκεφαλικές βλάβες η μουσική βελτιώνει τις δεξιότητές τους. Η παρακολούθηση θεάτρου, συναυλιών ή οι διακοπές, προσφέρουν μακροχρόνια πιο πολλά παρά η αγορά υλικών αγαθών, όπως πολυτελή αυτοκίνητα ή σπίτια. Όταν βλέπετε κωμωδίες, η ροή αίματος καρδίας αυξάνεται. Οι λυπηρές ταινίες μειώνουν τη ροή αίματος στην καρδία. Η χαρά, το γέλιο και η ευθυμία βοηθούν την καρδία και τον εγκέφαλο. Οποιαδήποτε καθημερινή ήπια δραστηριότητα που κάνει την καρδία να χτυπά, πιο γρήγορα, όπως το ζωηρό περπάτημα, η κηπουρική και το κολύμπι, μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.