Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Συλλήψεις ληστών χρυσοχοείων σε Αιτωλοακαρνανία και Πάργα. Είχαν "χτυπήσει" και χρηματαποστολή στην Αθήνα!


Εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε χρυσοχοεία εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.. Δυο μέλη της ομάδας συνελήφθησαν στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, ενώ εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σε χρυσοχοεία και τρεις κλοπές οχημάτων. Η αξία των κοσμημάτων που αφαίρεσαν οι δράστες, ανέρχεται στο πόσο των...


70.000 ευρώ.

Η εν λόγω εγκληματική ομάδα έχοντας στη διάθεσή της βαρύ οπλισμό, διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές κατ' εξακολούθηση σε χρυσοχοεία και οχήματα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αποτελείτο από δύο Αλβανούς ηλικίας 25 και 23 ετών, μία Ρουμάνα ηλικίας 29 ετών και άλλα τρία άτομα αλβανικής υπηκοότητας, τα οποία αναζητούνται.

Το μεσημέρι της 30ης/11 συνελήφθησαν στην Πάλαιρο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οι δύο νεαροί Αλβανοί έχοντας στην κατοχή τους δύο Kalashnikov, ένα πιστόλι, πυρομαχικά, γάντια και διαρρηκτικα εργαλεία.

Στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε, επίσης, αυτοκίνητο το οποίο είχαν κλέψει από περιοχή της Παιανίας και με το οποίο είχαν μεταβεί τρεις μέρες πριν τη σύλληψη τους, στην Πάργα, όπου είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν κοσμηματοπωλείο.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες οι δράστες είχαν διαρρήξει δυο ακόμα χρυσοχοεία, στο Αγρίνιο και στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας αντίστοιχα, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 70.000 ευρώ. Επίσης είχαν αφαιρέσει δυο πολυτελή Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα από την περιοχή του Αιτωλικού και της Βάρης Αττικής.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Λευκάδας.


Οι έρευνες για συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.