Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σκόπια: Σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για την Απόφαση της Χάγης

Τα ΜΜΕ των Σκοπίων στο σύνολο τους προβάλλουν το πρώτο σκέλος της απόφασης της Χάγης, ότι δηλ. η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία. Παράλληλα κάνουν αναφορά και στο δεύτερο σκέλος σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δεν υποχρεούται να μην εγείρει αντιρρήσεις για την ένταξη της ΠΓΔΜ σε διεθνείς οργανισμούς.
Η πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ ...


συνεδριάζει μετά την πρωινή την απόφαση από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Στη συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, συμμετέχουν ο πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι και ο πρόεδρος της Βουλής Τράικο Βελιάνοφσκι.

Στους τίτλους που ανήρτησαν στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις, η «Ντνέβνικ» (Dnevnik) γράφει «Η Χάγη καταδίκασε την Ελλάδα», η «Ουτρίνσκι Βέσνικ» (Utrinski Vesnik) αναφέρει ότι «Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποφάσισε ότι η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία», ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός «Alfatv» ότι «Η Ελλάδα δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις, που απορρέουν από το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας».

πηγή:tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.