Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Οι εθελοντές ενημερώνουν

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης...
του Δημότη, του Δήμου Πατρέων, αναλαμβάνει μια ακόμα πρωτοβουλία, για την προβολή του έργου όλων των εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής, αλλά και την προσέλκυση όσων πολιτών, θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στους τομείς που θεωρούν ότι μπορούν να το κάνουν.
Η αντιδήμαρχος κυρία Μαρία Ανδρικοπούλου –Ρούβαλη, κάνει γνωστό, ότι το πρωί του Σαββάτου, 3 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, θα τοποθετηθούν πάγκοι, στους οποίους μέλη των εθελοντικών οργανώσεων, θα ενημερώνουν με συζήτηση και το ενημερωτικό τους υλικό, τους διερχόμενους πολίτες.
Για το λόγο αυτό, καλεί όλες τις εθελοντικές οργανώσεις να συμμετάσχουν, σε αυτή την εξόρμηση, που θα διαρκέσει, από τις 10 το πρωί, ως τη 1 το μεσημέρι.
Υπενθυμίζεται, πως η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Δημότη, ανακοίνωσε προ ημερών την λειτουργία ιστοσελίδας για τον Εθελοντισμό, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ειδική κατηγορία για τις ΜΚΟ και τις Εθελοντικές Οργανώσεις της Πάτρας με σκοπό να στηρίξει και να ενισχύσει το εθελοντικό κίνημα, ενώ υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για την ομάδα εθελοντών του Δήμου «Ομάδα Ε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.